websitebanner

Bokbierwandeling

Ook dit jaar organiseren we weer een Bokbierwandeling! Je wandelt samen met je gezelschap op eigen gelegenheid door de Kamper binnenstad. Tijdens de wandeling doen je vijf bijzondere locaties aan alwaar we een proefglas bokbier zullen nuttigen. Op elke locatie een ander bokbier! Net als voorgaande jaren serveren we dit jaar bij elk glas bokbier een bokkig hapjes. Verrassende hapjes die erg goed bij de te proeven bokbieren past. 

De route start en eindigt bij Proeflokaal De Stomme van Campen. Na het proeven van de eerste vier bokbieren loop je terug naar Proeflokaal De Stomme van Campen waar je je vijfde bokbiertje nuttigt. Naast de bieren de je nuttigt tijdens de tocht serveren wij in De Stomme van Campen in totaal elf verschillende bokbieren. Unieke bokbieren van kleine en grote brouwerijen, biologisch of uit de streek! 

Dus mocht je geen genoeg kunnen krijgen van het bokbier, dan laat je in De Stomme van Campen je glas gewoon weer vullen met één van de 10 andere bokbieren.

Vanaf  14 september zijn de deelnamekaarten beschikbaar! Voorverkoop via eventbrite.com. Kaarten voor de Bokbiertocht kosten €20,- per stuk inclusief 5 bokbieren en 5 bokkige hapjes tijdens de route.

Bokbieren in De Stomme van Campen kosten €2,25 per stuk. Consumptiemunten zijn aan de bar verkrijgbaar.